UiTPAS Inspiratiedag 15/12/16 – praktisch

De inspiratiedag heeft plaats in de Zilverzaal van de Beursschouwburg in Brussel, August Ortsstraat 20-28. De koffie staat klaar vanaf 9u. We ronden af rond 16u15, maar nodigen je uit om aansluitend met ons een vervroegd nieuwjaarsglas te drinken.

Het meest nabije station is het Centraal Station. De Beursschouwburg is ongeveer 10 minuten wandelen:

Verlaat het station via de hoofdingang aan het Europakruispunt en wandel richting Grote Markt, volg de Grasmarktstraat die nadien overgaat in de Kiekenmarkt. Uiteindelijk bereik je de Anspachlaan. Daar wandel je naar links en ter hoogte van het Beursgebouw, sla je rechts de August Ortsstraat in. Halverwege ligt de Beursschouwburg.

Wandel je niet graag, dan kan je ook de metro nemen: op lijn 1 of 5 stap je af aan de De Brouckère of St-Katelijne.

Advertenties