Programma UiTPAS inspiratiedag 2016 bekend

Net voor de herfstvakantie maakten we de datum bekend. 15 december is het voor het tweede jaar op rij verzamelen geblazen voor de UiTPAS inspiratiedag. Deze keer treffen we mekaar in de Beursschouwburg in Brussel.

UiTPAS inspiratiedag

Eerder deze week kregen we bevestiging van onze laatste spreker. Met gepaste trots presenteren we onderstaand programma:

9u00 9u30 Welkom!

Dampende koffie staat op je te wachten.

9u30 10u00 Hoe is het met UiTPAS gesteld?

Karel De Rudder loodst je door een stand van zaken van UiTPAS, toont cijfers en deelt opmerkelijke verhalen.

10u00 11u00 Talk to the Elsewheres

Leo Sharrok van The Audience Agency licht toe op welke manier organisatoren in het Verenigd Koninkrijk te werk gaan om meer publiek te bereiken. Welke tools hebben zij ter beschikking om buiten hun eigen CRM-systeem te vissen.

Parallelsessie (10u00-12u00)

Speciaal voor steden en gemeenten die overwegen om lid te worden van de UiTPAS-familie, richten we een sessie in over de voorwaarden die de Vlaamse regering stelt.

We staan je bij met raad en daad bij de opmaak van het dossier dat moet ingediend worden uiterlijk op 15/4/2017.

11u00 11u30 Waar zitten de UiTPAS-Elsewheres?

We werkten het voorbije jaar hard aan een manier om aan publieksverbreding te doen. We stellen je graag voor hoe je UiTPAS kan gebruiken om voorbij je eigen horizont te kijken. Geen theoretische uiteenzetting, maar verhalen geplukt uit de UiTPASrealiteit.

11u30 12u00 Het gemene publiek

Ianthe De Boeck (Cultuurconnect) en Merijn D’hondt (Stad Kortrijk) blikken terug op de vorige inspiratiedag en doen hun plannen uit de doeken voor een inspirerend project in Kortrijk.

12u00 13u15 Lunch
13u15 14u30 UiTPAStools

UiTPAS is niet zomaar een kaartje. Vorig jaar raakten we de gesegmenteerde mails reeds aan, maar er is zoveel meer. In deze heel praktische sessie overlopen we aan de hand van concrete verhalen zowel het communicatie- als het kansenluik van elke tool die bij het UiTPASprogramma hoort.

14u30 15u15 Roadmap

Samen met de UiTPASverantwoordelijken van de verschillende UiTPASsteden en regio’s legden we de prioriteiten vast van waar UiTPAS heen moet. Op basis van gedetecteerde noden van organisatoren en partners definieerden we op die manier de roadmap voor 2017. We stellen ze graag aan jou voor.

15u15 16u15 Een blik uit het buitenland.

Michelle Lord van de City Council Cambridge is op zoek naar een manier om jongeren tot meer participatie te bewegen. In deze slotsessie van de dag geven we Michelle de UiTPAStools in handen en vragen we haar om ons met een Engelse blik een laatste dosis inspiratie te geven.

16u15 17u30 We drinken op een (hopelijk🙂 )fijne dag.

 

Deelnemen aan deze dag kost €75, maar is gratis wanneer je UiTPASpartner bent. (Annuleren kan kosteloos voor 7/12/16. Nadien wordt het volledige bedrag gefactureerd.)

Nieuwsgierig naar de inspiratiedag van vorig jaar? Terugblikken kan hier.

Advertenties