Als het goed is…

…mag het ook gezegd worden.

Deze ochtend kregen we een mailtje van een man die vorige week met z’n UiTPAS naar het Museum voor Schone Kunsten in Gent was geweest. Hij had 50 UiTpunten omgeruild voor een gegidste rondleiding en blijkbaar moet het een snaar geraakt hebben:

“Wij hadden een gids.  Bijeen gezameld met punten.  Vijftig punten op onze UiTPAS in ruil voor een gegidste rondleiding in het MSK.  Vijftig punten in ruil voor een gids.  Wij hadden onze punten omgeruild.  Wij kregen een gids.  Dat was de deal.  Die overeenkomst dwong ons tot het volgen van die man.  Hij leidde ons.  Wij werden volgers. Wij volgden zijn pad van eruditie. “

Bovenstaande is slechts een klein stukje uit een hele mooie, poëtische blogtekst. Sit back, relax, lees de tekst en misschien heb jij ook wel zin om UiTpunten om te ruilen.

Dank je wel mijnheer Backx voor de mooie tekst. Much appreciated!

Lees hier een ander persoonlijk verhaal over de connectie tussen UiTPAS Oostende en Het huis van Alijn.

Advertenties