Welkom UiTPAS Kempen!

We hebben er de voorbije dagen al serieus wat over getoeterd (*), maar vorige zaterdag 23 april 2016 was het zover! Regio Kempen voegde zich bij de UiTPASfamilie. Een mooi traject mondde uit in een feestelijke tweetrapslancering. Zowel zaterdag als zondag waren er festiviteiten om de start van UiTPAS in Turnhout, Oud-Turnhout, Beerse en Vosselaar in de kijker te zetten. Bij een nieuwe UiTPAS hoort ook een nieuwe website: iedereen welkom op www.uitpaskempen.be.

zaterdagse lancering van UiTPAS Kempen.Zondagse lancering van UiTPAS Kempen op Erfgoeddag.

De festiviteiten hebben trouwens hun start niet gemist. Op maandagnamiddag waren ere reeds 973 pashouders! Een fenomenaal aantal vlak na een lancering!

pashouders UPkempen op maandagNM

 

Tot slot wijzen we de buurgemeenten graag op de broederlijk uitgestoken hand van UiTPAS Kempen: “U kunt de UiTPAS kopen in elk van de vier gemeenten. Mogelijk sluiten er na verloop van tijd ook andere Kempense besturen aan, waardoor het aanbod nog groter zal worden.”  Binnenkort zijn de Kempen dus niet zo stil meer. Het wordt 1 grote UiTPASfamilie. De berk staat alvast op de UiTPASkaart.

Kempen

(*)De Cultuurtoeter is een fantatische nieuwsbrief in Turnhout die onlangs volgend artikel publiceerde.

cultuurtoeter

…en daarmee is de cirkel rond.

Nieuwsgierig naar hoe het UiTPASlandschap er nu uitziet en er binnenkort zal uitzien? Klik dan even door.

Advertenties