Het wordt een druk UiTPASweekend

Niet weten wat gedaan komend weekend? Larie!

UiTeraard zijn er tal van UiTPASactiviteiten in bv Aalst of Brussel, maar de volgende 3 zetten we toch graag ‘ns in de kijker.

  • Het topevent van dit weekend is uiteraard de lancering van UiTPAS Kempen. Vanaf zaterdag kan je in Turnhout, Oudturnhout, Vosselaar en Beerse kansentarief krijgen, UiTpunten sparen en ruilen. We schreven er al vorig bericht over.
  • Bovendien viert UiTPAS Oostende zondag zijn 1e verjaardag. Het wordt een fijne, maritieme verjaardag met zeebonkcadeaus en liedjes, alles in het kader van Erfgoeddag! Bekijk hun programma hier.
  • De klap op de vuurpijl moet echter nog komen…

kvkortrijk

Zaterdag verwelkomen we de 1e voetbalploeg uit de 1e divisie als UiTPASpartner. KVKortrijk is de eerste ploeg die tickets tegen kansentarief zal verkopen en punten zal laten sparen en ruilen. Om dit luister bij te zetten zal de aftrap van de match dan ook gebeuren door de ministers Muyters (oa Sport) en Gatz (oa Cultuur).

Advertenties