Stand van zaken UiTPAS eind 2015

Op 10 december 2015 startten we onze UiTPAS inspiratiedag met hoe UiTPAS er aan toe is in de verschillende regio’s. In een vorige post toonden we al de boutade over het aantal gespaarde punten per minuut, maar uiteraard is er veel meer te vertellen.

Karel De Rudder neemt je mee langs cijfers en tabellen, maar begint met een kaartje van Vlaanderen.

 

Alles wordt van naaldje tot draadje uitgelegd en becommentarieerd in onderstaande video.

 

Op een inspiratiedag zoals vorige week is het zeker ook de bedoeling dat de verschillende UiTPASpartners mekaar wat beter leren kennen. Daarom eindigt Karel met enkele ‘wist-je-datjes’. Feiten uit de regio Aalst, Brussel, Gent, Oostende en regio Zuidwest die je misschien nog niet kende.

 

…ook netjes na te lezen in onderstaande presentatie.

 

Het was een fraaie opener voor een meer dan geslaagde inspiratiedag.

Advertenties